Bygg upp din styrka under barmarkssäsongen

Ishockey är en av de populäraste sporterna i Sverige. Under år 2018 fanns det 194 257 aktiva idrottare samt 70 000 licensierade spelare runt om i landet. Det visar på hur omtyckt sporten är. Men det kräver hård träning både på och utanför isen för att bli en bra hockeyspelare. Köp det du behöver för att hålla motivationen uppe till träningen utanför isen.

Barmarksträning för en hockeyspelare

Under barmarksträningen får du som spelare chansen att på ett bra sätt förbereda din kropp inför situationer som kan ske under en match. Sommarmånaderna ger dig som spelare möjligheten till att ha en allsidig träning där du får förbättra kondition, styrka men även snabbhet.

Dessutom får du möjligheten att lägga ner extra mycket tid på övningar som hjälper till att stärka specifika leder samt muskler som är extra utsatta för hockeyspelare. Exempelvis bör du stärka knän, fotleder samt rygg under barmarkssäsongen.

Handla det du behöver online

För att du ska få tid över till att njuta av sommarens härliga dagar bör du handla dina redskap online. Här är butikerna öppna dygnet runt vilket gör att du kan handla sent på kvällen efter att solen gått ner. Eller så kan du handla via telefonen direkt från solstolen.