Snart börjar hockeysäsongen

Det är inte alls långt kvar tills att hockeysäsongen börjar. Är du den som utövar hockey så vet du precis vad vi pratar om. Du kanske redan har gått på is och fått känna på de första skridskoskären för i år.  Du kanske har fördelen att ha en hockeyarena där du under hela året kan åka skridskor och träna.

För dig som spelar hockey

Oavsett om du bara spelar hockey för skoj skull med dina polare eller är mer aktiv i någon förening så gäller att se över sin utrustning. Är det något som behöver köpas innan säsongen startar så är det hög tid att göra det nu. Förutom hockeyutrustning så kan det behövas träningskläder för de pass som görs i gymmet för att förbättra din kondition och din ork. Det är fysiskt påfrestande med hockey så det gäller att man håller igång med sin konditionsträning.

För dig som tittar på hockey

För dig som gärna tittar på hockey så blir det en högtidsstund när serier som SHL och andra serier startar upp på allvar. Du kanske har ett lag som du regelbundet följer och har köpt plats i hemmaarenan. Den 19 september 2020 då smäller det och du kan bege dig till din arena eller så om du väljer att sitta hemma i soffan och titta på TV. Det är nämligen då som första matchen spelas för säsongen 2020/2021. Det ska bli spännande att följa och se vilka som tar hem segern i Sveriges högsta liga.