Var förberedd inför oktober då NHL startar

Den bästa tiden på året är här, NHL drar igång! Kommer storfavoriten vinna eller kommer en underdog att ta hem det? Vem skräller, vem kommer göra bort sig fullständigt? Frågorna vi har är många och spänningen nästintill olidlig. De allra flesta av oss nöjer sig med att följa matcherna live eller efteråt via streamingtjänster, men några av oss ser till att maximera tiden.

Att resa eller inte resa

Visst har tanken slagit dig också, att du skulle vilja se en eller flera matcher på plats? Att vara där och få uppleva trycket i arenan innan matchen, att känna lukten av svett, blod och öl, och kunna skapa minnen för livet. Det här är en resa som ska göras minst en gång i livet för en gedigen NHL-supporter. Är du sedan ett New York Islanders eller NY Rangers fan, ta en titt här och boka ditt paket omedelbart. Då kan du vara på plats där i arenan bland alla fans och njuta av den bästa hockeyn i världen.

Stäm av att ditt pass är giltigt, skaffa ditt visum innan du reser och låt ditt livs äventyr börja. För det här kommer bli en resa du minns för resten av ditt liv.